2019-05-15 12:54:05• hírek • Bede Emőke

Kézre kerítették a hadadi biciklitolvajt

A hadadi rendőrök május 14-én elfogták azt a 19 éves fiatalembert, aki alig egy héttel korábban behatolt egy ház melléképületébe, majd onnan elemelt egy kerékpárt. A rendőrök által lefolytatott nyomozás fényt derített az elkövető kilétére, akinél meg is találták az ellopott biciklit, így vissza tudták azt szolgáltatni jogos tulajdonosának. Az ügyben bűnügyi eljárást indítottak.

A sárközújlaki rendőrök sem adták alább. Ők az 1C jelzésű országúton állítottak meg ellenőrzés céljából egy haszongépjárművet. A furgonnal és annak sofőrjével nem is volt gond, viszont az egyik utas csomagjában 160 csomag, ukrán eredetű cigarettát találtak. A dohányárut a rendőrség lefoglalta, a 35 éves, szatmárnémeti nő ellen bűnügyi eljárást indítottak.


Részeg sofőr Szatmárnémetiben

A közlekedésrendészeti osztály munkatársai május 14-én félreállítottak egy autót, melyet egy 36 éves, szatmári férfi vezetett. Az ilyenkor szokásos eljárásnak megfelelően a sofőrt alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, s mint kiderült, a férfi alaposan felöntött a garatra indulás előtt. A készülék 1,20 mg/l légalkoholszintet mért, így a rendőrség bűnügyi eljárást indított az ügyben.


Mindemellett a megye más pontjain zajló közúti ellenőrzések során több mint 50 helyszíni bírságot szabtak ki a szabálytalankodó sofőrökre, melyeknek összértéke eléri a 33 ezer lej. Kiegészítő intézkedésként 11 vezetői engedélyt fel is függesztettek, mivel az érintett személyek a megengedett sebességet legalább 50 km/h-val túllépték.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: